Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.900 Ft
9.900 Ft (9.429 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 23%
Az akció időtartama: 2024. 01. 31. - 2024. 03. 31.
Menny.:db

Aranyasszony-trilógia egyben

12.900 Ft
9.900 Ft (9.429 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 23%
Az akció időtartama: 2024. 01. 31. - 2024. 03. 31.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

VIDEO

Egy olvasói vélemény a megannyiból:

"Lélekhez szóló, felemelő olvasmány. Le sem tudtam tenni. Olyan mélyen hatott rám, hogy az olvasás időszakában Isten megszólított. Ez plusz ajándéka volt a könyv olvasásának." Perger Éva asztrozófus

I. KÖTET

AZ ARANYASSZONY ÚTJA

Beavató utazás

Mi köze lehet egymáshoz egy titokzatos dél-amerikai barlangrendszernek és egy pánikbeteg budai szépasszony útkeresésének?

Éva úgy érzi, megfullad az ürességben, amiben él. Miután férje a délelőtti géppel Buenos Aires-be utazik, kapja magát, bedobálja holmiját egy bőröndbe, beül Audijába és elviharzik vidéki szülővárosába, ahol egy őrült éjszaka eddig elfojtott érzelmeket hoz felszínre benne elementáris erővel. Éva kitör aranykalitkájából. Múltját, elveszett ambícióit kutatva meglátogatja halott anyja barátnőjét, akihez akkor érkezik néhány napra a fantasztikusan jóképű argentin régész-történész unokafivér, Paolo. Lesz felkavaró szerelem, dél-amerikai kalandtúra, ősmagyar történelem-kutatás, gyilkosság és túlélés. 

II. KÖTET

AZ ARANYKAPU

Az Aranyasszony útja folytatódik Peruban…

A 3. évezred embere fantasztikus technikával próbálja az életet egyre kényelmesebbé tenni. A nehézségségeket, betegségeket, a Sors kiszámíthatatlanságát mesterséges beavatkozásokkal akarjuk kiiktatni. Mekkora árat kell vajon fizetnünk a látszólagos jól-létünkért? A legendák szerint már több civilizáció elbukott azon az úton, amire mi is ráléptünk.

III. KÖTET

A PERUI PAPNŐ

Történetünk Peru csodálatos tájain folytatódik…

A 3. évezred tálcán kínálja az emberiségnek az „örök élet titkát”: egy szívbe ültethető implantátumot, mely hosszú, boldog életet kínál. Éváék át akarják adni mindenáron a Kristálykönyvtár Üzenetét, hogy rádöbbentsék az embereket a manipuláció veszélyeire. Az implantátum-lobbi semmitől sem riad vissza, hogy Évát elhallgattassák. Több részlet a trilógiáról ITT

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére