Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.300 Ft (4.095 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az Aranykapu

4.300 Ft (4.095 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A 3. évezred embere fantasztikus technikával próbálja az életet egyre kényelmesebbé tenni. A nehézségségeket, betegségeket, a Sors kiszámíthatatlanságát mesterséges beavatkozásokkal akarjuk kiiktatni. Mekkora árat kell vajon fizetnünk a látszólagos jól‐létünkért? A legendák szerint már több civilizáció elbukott azon az úton, amire mi is ráléptünk.

Az Aranyasszony útja folytatódik Peruban...

A történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél‐Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ám ezt nem akárki nyithatja fel: csak akinek energiarezgése képes a dekódoló rendszert aktiválni.

Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök, Éva, Theo és Nantu, hogy megismerhesse az emberiség az életmentő üzenetet. Eközben az olvasó velük együtt ősi szimbólumokat fejthet meg; kiderül, hogy az egyiptomi, mezopotámiai és dél‐amerikai kultúrák között feltűnő hasonlóság van; megtudja, hogy mit kerestek a magyar pálos szerzetesek Dél‐Amerikában; hogy kik a mágusok és mi közük a magyaroknak hozzájuk. Ja, és hogy hová tűnt Isten női fele...

Kinek science fiction, kinek valóság: a lényeg, a könyv egyszerre tárja az olvasó elé átélhető módon a legmodernebb kvantumfizikai ismereteket és az ősi, misztikus bölcsességeket. Csakhogy napjainkban ez a kettő sokkal közelebb került egymáshoz, mint hinnénk, ami már önmagában is meghökkentő és mélyen elgondolkodtató lesz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

misztikus kalandregény

ET: Az Aranykapu

ET
Az oldal tetejére