Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.680 Ft
3.110 Ft (2.962 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 34%
Az akció időtartama: 2024. 04. 03. -
Menny.:db

AZ IDŐN ÁTNÖVŐ FA

4.680 Ft
3.110 Ft (2.962 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 34%
Az akció időtartama: 2024. 04. 03. -
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

„Álom vagy ébrenlét, valóság, illúzió vagy mese? Mindezek csupán szavak, amik ugyanazt jelölik: a fixált tudathoz képest eltérő létsíkot. Hogy épp melyiket használod, az egyes egyedül a pillanatnyi tudatszintedtől függ, mennyit vagy képes befogadni a Mindenségnek abból a szeletéből, amiben éppen most csücsülsz és olvasod e sorokat.” 

A Peruban is élt és őstörténelmi kutatómunkát végző írónő sorrendben nyolcadik könyvét tartja kezében a Kedves OIvasó. Egy misztikus regénytrilógia és négy, komoly őstörténeti és szellemtudományi témákat felölelő kötet után ismét inkább lelki húrokat pendít meg Az Időn átnövő fa.

A szerző neve nem cseng ismeretlenül azon útkeresők előtt, akik már felébredtek a fogyasztói társadalmak préséből, akik nem hiszik, hogy e dimenzión és életen túl semmi nincs, akik már túlnőttek az irányított vallási dogmákon és bátrak ahhoz, hogy visszaalakuljanak azzá a kozmikus lénnyé, ami valaha az ember volt. De aki csak most ébred és indul el ezen az úton, ugyanúgy inspirációt, sőt komoly útravalót kap az egyes történetek, versek lélekemelő üzeneteiből. 

HANGOSKÖNYVRÉSZLET ÉS TÖBB INFORMÁCIÓ ITT.

OLVASS BELE ITT

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére