Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ezüst Chakana Ékszerek

Egy fantasztikus együttműködés eredménye képpen 4 db Chakana ezüst medál (2 méretben), 1 db karkötő és 1 pár fülbevaló készült el Báldy Évi és férje kezei által, a Báldy Design műhelyében Budapesten.

Évi szeretettel és odaadással készíti az ékszereket, rengeteg időt és energiát tett a megtervezésükbe. Sok egyeztetésen, és nevetős perceken vagyunk túl :D

Figyelem: A KRISTÁLYVILÁG  webshopunkból átirányítunk a BáldyDESIGN oldalára https://www.baldydesign.hu/chakana-ekszerek/ , ahol egy külön kategóriába vannak szedve a Kristályvilágos ezüst ékszerek! A medálok láncok nélkül kaphatóak, ezért irányítunk át, hogy egy helyen azonnal beszerezhess mindent.

Amennyiben tovább szeretnél vásárolni a BáldyDESIGN oldalon, onnan  csak a vissza nyillal tudsz lépni vissza a Chakana ékszerekhez, de ha kilépsz, akkor a KRISTÁLYVILÁG honlapról tudsz ezen a linken keresztül az ékszerekhez jutni.

 https://www.baldydesign.hu/chakana-ekszerek/

Ékszereinket kézzel készítik, ezért lehetnek eltérések az egyes termékek között. Készlethiány előfordulhat, ezért kérlek írd meg mit szeretnél, és mielőbb legyártják, hogy minél előbb megtaláld az örömödet a chakana ékszerekben.

A zafír kövek természetesek és színbeli változatosságok előfordulhatnak.

Az ékszereket személyesen megnézhetitek, és át is vehetitek Budapesten a XI. kerület Bocskai út 7 szám és a VI. kerület Podmaniczky út.11 szám alatt.

Az oldal tetejére