Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Herbaferm termékek Cseppek és Element

2023. 01. 22. 14:21:17 Cselovszki Anikó

TERMÉK AJÁNLÓ!

Sokan kérdezitek, mi milyen termékeket használunk az élet minden területén...

Próbáljuk a lehető legtermészetesebb, magyar, kézműves termékek vásárlását előtérbe helyezni az életünk minden terén!

Az egészségmegőrzésben, és a megbetegedések során mi a Herbaferm termékeket hasznájuk! Ezeket megtaláljátok a webshopunk Egészségedre menüpontja alatt is!

Íme a termékek, amik nekünk segíteni szoktak :D

Herbaferm cseppekről : https://www.youtube.com/watch?v=jWpTqLUc68s

Elementről: https://www.youtube.com/watch?v=uJsAqmn1acM

 

 

Doterra termékek

2024. 03. 18. 10:06:56

DŌTERRA TERMÉKEK

Az élet minden területén szeretnénk a lehető legtermészetesebb megoldásokat keresni! Így szépen sorban lecseréltünk, és van még folyamatban pár dolog :D lecserélünk minden olyan dolgot a háztartásban, és körülöttünk olyanra, ami a lehető legkevésbé terheli le a saját szervezetünk, illetve a természetet a legkisebb mértékben károsítja!

Így vagyunk a gyógyulással is! Mindig keressük a lehető legkímélőbb megoldást! Hisszük, hogy a lelki kibillenéseknek elég erős hozzájárulása van a kisebb - nagyobb problémáink kialakulásához, így első körben mindig a lelki okokat próbáljuk családon belül is felkutatni! Pl: ha valakinek fáj a torka, elkezdjük keresni az okot, mégis mit nem bírt "lenyelni", mi az amit "magába folytott", és nem mondott ki!

Ezután megkezdődik a terápia :D beszélgetés, közös bekuckózás, és van 2-3 olyan bevált természetes segítség, amit használunk a felnőtt és a gyerek családtagok is!

Ilyen az illóolaj is! Mi nem használjuk a termékcsalád összes illóolaját, van 10-12 db ami a szekrényünkben van! Ezeket tudjátok megvásárolni tőlünk! 

Ezek évek óta használt olajok a családunkban, beváltak, használnak, és mindig segítséget/támaszt nyújtanak nekünk! Reméljük nektek is segítenek majd!

Ha bármilyen kérdésetek van az olajokkal kapcsolatban egy kedves ismerősöm Zsófi csoportjában bámit kérdezhettek ( ő is 3 gyerekes anyuka)!

Facebook:

Esszenciákkal vidáman:

https://www.facebook.com/groups/1492621608182227

 

És hogy miért a doterra?

Mert próbáltunk sok féle olajat már, de ez a legintenzívebb és legtisztább olaj amivel találkoztunk! 

 

 

 

Rendezés:

 

E-könyvek megnyitása

2021. 12. 28. 19:53:50

Jelen korunk és a közelmúlt is az elektronikus tartalmak térnyerését hozza világunkba. Illeszkedve az aktuális trendekhez és megváltozott igényekhez könyvkiadó áruházunkban a nyomtatott könyvek túlnyomó többségét kedvezőbb ár mellett, elektronikus formában is megvásárolhatóvá tettük olvasóközönségünk számára.

 • Útmutató az e-könyvek használatával kapcsolatban.

KÉK AKCIÓ!

2021. 11. 22. 15:36:20
LEGYEN A KÉK VÉR ELÉRHETŐ MINDENKINEK!

Könyvesboltok listája

2021. 11. 11. 13:57:35

Mivel ez egy családi üzemeltetésű webshop és még saját könyvesboltunk nincs, ezért nem akarjuk azon kedves vásárlóktól elvenni a lehetőséget, akik hagyományosan szeretnek vásárolni, hogy fizikailag besétálhassanak és megnézhessék élőben Ágnes könyveit, ezért segítséget szeretnénk nyújtani, hogy kiemelten mely könyvesboltok azok, ahol a könyvek kaphatóak. (Természetesen elvileg országosan akármelyik könyves üzletben is megtalálható és/vagy megrendelhető!)

 • Szkítia- Avangard könyvesbolt és antikvárium (5000 Szolnok, Baross u.3.)
 • Elixír Könyvesbolt (8200 Veszprém, Ady Endre utca 7/b,földszint 2.)

 • Szkítia Könyvesbolt (9022 Győr, Pálffy u. 9.)

 • Magyar Menedék Könyvesház (1126 Budapest, Márvány utca 48.)
 • Romániai partnereink:
 • DTP Stúdió – Székelyudvarhely

  Kapcsolat: http://office@dtpstudio.ro

 • Árnika könyvesbolt – Székelyudvarhely

  Webshop:http://arnikabolt.ro

 • Bagolyvár könyvesbolt -–Székelyudvarhely

 • Gaudeamus Könyvkereskedés – Kolozsvár

 • http://www.konyvklub.sk: Szlovákiai partnerünk

Könyvek csomagolásra újragondolva

2019. 11. 11. 10:58:17 ShopRenter

Úgy döntöttünk, hogy a mi saját élet filizófiánk visszük tovább családi vállalkozásunkban is, ugyanis nálunk nagy hangsúlyt fektetünk a környezet védelemre, újrahasznosításra. A gyerekeket nem is tanítjuk, egyszerűen csak látják, hogy anya és apa a boltban nem zacskóba teszi a gyümölcsöt, hanem a kimosható kis táskájukba rakosgatják. Itthon tudják, hogy a papír, fém , étel hulladéknak külön helye van! Hogy odafilgelünk, hogy minél kevesebb becsomagolt terméket vegyünk le a boltok polcairól, és persze nekik természetes, hogy Tündi néni, minden héten kis kosárkába hozza a friss bio zöldséget, gyümölcsöket!

Ezért, próbálunk a webshopos rendeléseknél is odafigyelni amennyire lehetőségünk van a csomagoló anyagok pazarlás mentes használatára.

A nagyobb rendeléseket (5 db könyv megrendelése felett) használt karton dobozokat használunk fel, szóval ne ilyedjen meg senki, ha popcorn gépes, vagy pellusos dobozban érkeznek a könyvek, igen mi voltunk azok akik, próbáljuk ha csak egy porszemnyit, de tehermentesíteni a körülöttünk lévő világunk :D

Ölelés:

Kristályvilág csapata

Az oldal tetejére