Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.875 Ft
9.712 Ft (9.250 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 01. 31. - 2024. 12. 30.
Menny.:db

A KÉK VÉR GYERMEKEI TRILÓGIA EGYBEN

13.875 Ft
9.712 Ft (9.250 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 01. 31. - 2024. 12. 30.
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

VIDEÓ

A KÉK VÉR GYERMEKEI a Szíriusz-rendszer családjához tartozó földi emberek. A kékség egy magas szintű tudatállapot, rezgésminőség. Tobozmirigyünk kalcitkristályai kék színű fotonokat bocsátanak ki, ha a harmadik szemünk aktív. A kék a hangrezgések világában már a szférák zenéje, az Eget a Földdel a kékség köti össze.  

Ezt az erőt, ezt a kék tudati- és létminőséget őrzik számunkra a kékség papjai, a mágusok, a Mag-ősök, akik sok korban sokféle névvel, de azonos kék szíriuszi tudattal érkeztek közénk, hogy a szellemi szomjazóknak inni adjanak a tiszta forrásból.

Az első kötetben (Imhotep, a kékség papja alcímen) a hasítatlan EGY emberré válásának, a téridőben való alászállásának célját és nehéz útját érthetjük meg e kékség papjainak ősi tudásával.

A második kötet (Az ISIS-kód) központi tanítása a Szíriusz-rendszerről és az onnan a Földre került DNS-ünkről olyan új információkat tartalmaz, amik eddig nem lehettek nyilvánosak. Most van itt az idő, illetve az időrés, az idővákuum, amikor több rendszer, ciklus „összeér” és egy nagy „váltóállításra”, új kozmikus kapcsolódások kialakítására van lehetőségünk! 

A 3. kötet – Utazás az aranykorba - az emberi történelem metafizikai szintű értelmezésébe avatja az olvasót. Alcím: Az emberiség történelem metafizikája az Ibolyaláng fényében. Ha pedig Ibolyaláng, akkor bizony Saint Germain… az avatott olvasó érti, az avatatlan pedig remélhetőleg alig várja, hogy beavatódjon e történelmi misztikus „figura” világába, nézeteibe.

A megdöbbentően új tudás egy alapjaiban új rendszert képez, amit lehetetlen befogadni annak, aki nem áll készen egy merőben új létezésre, mely már egy elmén túli állapot-rendszer.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére