Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Könyvek csomagolásra újragondolva

ShopRenter
2019. 11. 11. 10:58:17

Úgy döntöttünk, hogy a mi saját élet filizófiánk visszük tovább családi vállalkozásunkban is, ugyanis nálunk nagy hangsúlyt fektetünk a környezet védelemre, újrahasznosításra. A gyerekeket nem is tanítjuk, egyszerűen csak látják, hogy anya és apa a boltban nem zacskóba teszi a gyümölcsöt, hanem a kimosható kis táskájukba rakosgatják. Itthon tudják, hogy a papír, fém , étel hulladéknak külön helye van! Hogy odafilgelünk, hogy minél kevesebb becsomagolt terméket vegyünk le a boltok polcairól, és persze nekik természetes, hogy Tündi néni, minden héten kis kosárkába hozza a friss bio zöldséget, gyümölcsöket!

Ezért, próbálunk a webshopos rendeléseknél is odafigyelni amennyire lehetőségünk van a csomagoló anyagok pazarlás mentes használatára.

A nagyobb rendeléseket (5 db könyv megrendelése felett) használt karton dobozokat használunk fel, szóval ne ilyedjen meg senki, ha popcorn gépes, vagy pellusos dobozban érkeznek a könyvek, igen mi voltunk azok akik, próbáljuk ha csak egy porszemnyit, de tehermentesíteni a körülöttünk lévő világunk :D

Ölelés:

Kristályvilág csapata

Az oldal tetejére