Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.160 Ft
4.896 Ft (4.663 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%
Az akció időtartama: 2023. 11. 19. - 2023. 12. 31.
Menny.: db

Szeretet csomag

8.160 Ft
4.896 Ft (4.663 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 40%
Az akció időtartama: 2023. 11. 19. - 2023. 12. 31.
Kapható választék:
:
Menny.: db
Kívánságlistára teszem

Leírás

1. könyv:

Hollywood Meta Szerelem

Hollywood életérzésével teljesen – és természetesen szándékosan – ellentétes e regény célja és témája: a szerelem mély, spirituális, sőt metafizikai vizsgálata.

Egy különleges szerelemé, mely Los Angelesben, Hollywood városában lobbant – ismét – lángra. Ám az irodalmi műfaj – az íróra jellemzően – ismét csak egy eszköz, egy kellék, hogy a sodró és izgalmas történetből elsősorban a lélek, a szív táplálkozzék az elme helyett.

A történet önéletrajzi valóság-elemeken nyugszik, ám az író korábbi regényeiből jól ismert csavarintással a szereplőknek ismét saját „fantázia” sors-szálakat is sző, mellyel már nem az egyéni, hanem az általános emberi kérdéseket boncolgatja: tudjuk-e egyáltalán, mi a szerelem és mi végre adatott az embernek ez a kozmikus varázserő?

2. könyv

Szerelem terror idején 

Egy magyar írónő és egy, még fiatalon a szocializmusból Amerikába disszidált magyar férfi sors-szerű egymásra találásának a történetéből elevenedik az olvasó elé egy életeken átívelő szerelmi történet, két lélek karmikus csiszolódása, melyből feldereng az emberi kapcsolatok kozmikus jelentősége és erőteljes sorsformáló ereje.

A több idősíkon futó életek díszletét különböző korok megrázó eseményei nyújtják, így az írótól megszokott kutatói tényfeltárás egy önálló csemege az eltitkolt történelem iránt érdeklődőknek.

Kifejezetten nem csak hölgyolvasóknak!

TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS VIDEÓ

KÖNYVBEMUTATÓ ELŐADÁS VIDEÓ

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

szerelem csomag
Az oldal tetejére