Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Doterra termékek

Doterra termékek

DŌTERRA TERMÉKEK

Az élet minden területén szeretnénk a lehető legtermészetesebb megoldásokat keresni! Így szépen sorban lecseréltünk, és van még folyamatban pár dolog :D lecserélünk minden olyan dolgot a háztartásban, és körülöttünk olyanra, ami a lehető legkevésbé terheli le a saját szervezetünk, illetve a természetet a legkisebb mértékben károsítja!

Így vagyunk a gyógyulással is! Mindig keressük a lehető legkímélőbb megoldást! Hisszük, hogy a lelki kibillenéseknek elég erős hozzájárulása van a kisebb - nagyobb problémáink kialakulásához, így első körben mindig a lelki okokat próbáljuk családon belül is felkutatni! Pl: ha valakinek fáj a torka, elkezdjük keresni az okot, mégis mit nem bírt "lenyelni", mi az amit "magába folytott", és nem mondott ki!

Ezután megkezdődik a terápia :D beszélgetés, közös bekuckózás, és van 2-3 olyan bevált természetes segítség, amit használunk a felnőtt és a gyerek családtagok is!

Ilyen az illóolaj is! Mi nem használjuk a termékcsalád összes illóolaját, van 10-12 db ami a szekrényünkben van! Ezeket tudjátok megvásárolni tőlünk! 

Ezek évek óta használt olajok a családunkban, beváltak, használnak, és mindig segítséget/támaszt nyújtanak nekünk! Reméljük nektek is segítenek majd!

Ha bármilyen kérdésetek van az olajokkal kapcsolatban egy kedves ismerősöm Zsófi csoportjában bámit kérdezhettek ( ő is 3 gyerekes anyuka)!

Facebook:

Esszenciákkal vidáman:

https://www.facebook.com/groups/1492621608182227

 

És hogy miért a doterra?

Mert próbáltunk sok féle olajat már, de ez a legintenzívebb és legtisztább olaj amivel találkoztunk! 

 

 

 

Rendezés:

 

Az oldal tetejére