Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Herbow termékek

 

 

 

A Herbow termékek 100 százalékban Organikus és vegyszer mentes mosószerek, mosó parfümök, mosogatószerek és tisztítószerek!
Kimagasló mosóhatás nyövényi összetevőkkel, szövetkárosodás nélkül!!
Vegán termékek!!!!

 

Régóta próbálunk odafigyelni, hogy a lehető legjobban kíméljük magunkat, és a környezetünket a vegyszerektől és különböző káros hatásoktól amennyire csak lehet!

Ennek alapvető feltétel volt, hogy ami közvetlenül a bőrünkhöz ér mosószerrel mosott ruha, mosogatószer , tisztítószer, a lehető legtermészetesebb legyen.

A Herbownál olvastam, és kaptam fel a fejem a következő mondatra?

Tudtad, hogy a mosószer, ha a bőrünkkel értintkezik 10 perc múlva kimutatható a véráramban?

Ez azt hiszem elgondolkodtató...

 

 

A Herbow márka szellemisége

A Herbow márka a szeretet által kelt életre, családi és személyes tapasztalatok indították el. A termékfejlesztés ötletét az egyik Alapító gyermekei iránt érzett szeretete, gondoskodása ihlette, aki kislánya érzékeny bőrének köszönhetően 2012-ben a gyermekorvos javaslatára kezdett el mosódióval mosni. A rendszeres használat során a bőrkiütések lassan elhalványultak és néhány héten belül eltűntek.

E tapasztalat volt az alapja a kutatásoknak, és a közel 3 évig tartó fejlesztést és több mint 4500 kg ruha próbamosását követően született meg a mosódió alapú környezetbarát termékek széles választéka. 2016-ban került bevezetésre a mosódiós labda, amely azonnali siker volt a fogyasztók körében. Napjainkra a Herbow a folyamatos termékfejlesztések során egy stabil, megbízható márkává fejlődött a háztartási vegyi áruk piacán, termékeinket vásárlók ezrei használják országszerte és már a határainkon túl is. A siker a Herbow alapítóinak azon elkötelezettségének köszönhető, hogy a lehető legjobb alapanyagok felhasználásával készült termékeket kínáljuk, melyek összhangban állnak alapvető értékeinkkel: tisztelet, szakértelem, természetesség.

Már egészen a kezdetektől előnyben részesítettük a növényi és ásványi bázisú alapanyagok használatát. Ikonikus termékünk a Herbow Mosódiós Labda, amely a mai napig a márka legsikeresebb tagja 100%-ban vegyszermentes organikus mosószer. A Herbow számára a mosódió jelentette az inspirációt, amely a további termékfejlesztések végtelen lehetőségének forrása.

 Rusznyák-Takács Tünde, termékfejlesztési igazgató

                                                                                                                                    


A Herbow küldetése

A Herbow termékek valódi problémákra nyújtanak megoldást. Egyre több allergiás és más típusú megbetegedést okoznak a különböző vegyi mosó- és öblítő szerek. Általában a ruhák 80%-a nem erősen szennyezett, ezért az esetek nagy részében nincs szükség a vegyi mosószerekkel végzett mosásra. Közepesen szennyezett ruháink számára elegendő egy természetes szappan tartalmú mosó aktív anyag, ami kiváló mosóerővel rendelkezik.

"Hiszünk abban, hogy a mosás során nincs szükség minden alkalommal vegyi alapú öblítő- és mosószerekre. Miért is használnánk allergén összetevőket, hiszen a Herbow természetes mosódió-alapú termékeivel ezek nélkül is, nagyszerű hatékonysággal, könnyedén és egyszerűen moshatunk."

A Herbow nem ígér csodákat, csak kézzelfogható eredményeket. Vásárlóink is felismerték termékeink minőségét és hatékonyságát. A Herbow kutatócsapatának lelkes, kitartó munkájának köszönhetően számos egyedi termék innovációval büszkélkedhetünk.

Az oldal tetejére