Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Herbaferm termékek

Herbaferm bemutatkozás:

 

A Herbaferm cseppeket közel 3 éve  forgalmazzuk, szakemberek (orvosok, táplálkozási tanácsadók, dietetikusok, edzők) által történt a piaci bevezetése. A visszajelzések és a tapasztalatok várakozásainkat teljes mértékben igazolták.Termékeink a Herbaferm cseppek és a Prefer (zselatinos alapú kapszulában) és a Prefer V növényi alapú kapszulában), amelyek fejlesztője Bóday Ádám agrármérnök, kutató-feltaláló, a mikrobiom szakértője, funkcionális táplálkozási szakértő, tanár és fitoterapeuta. 

A Herbaferm cseppek hozzájárulnak a  a kiegyensúlyozott emésztéshez. Gyógynövények, mikroorganizmusok és propolisz fermentált hatóanyagai hozzásegítenek a mikrobiom (bélflóra) regenerációjához. A fermentált hatóanyagoknak köszönhetően pár csepp is elég naponta. A Herbaferm cseppek fermentált gyógynövények hatóanyagaival segíti az emésztési panaszok helyreállítását. Nem tartalmaznak glutént, tartósítószert, alkohol- és cukormentes.

KOMPLEX ÖSSZETÉTEL: GYÓGYNÖVÉNYEK, PROPOLISZ

A Herbafermben természetes életközösségekből származó hazai fajták gondosan válogatott, kíméletesen feldolgozott keveréke található.  Ezeket a gyógynövényeket már a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták, a Herbaferm cseppekbe azonban természetes fermentációval előkészítve kerülnek, ezzel hatásuk megsokszorozódik.

  • Kamilla és cickafark: gyulladáscsökkentő

  • Tölgykéreg: összehúzó hatású

  • Fehér üröm:  serkenti az emésztőnedvek termelését

  • Bodzavirág: nyugtató, étvágyszabályozó

  • Csipkebogyó: magas vitamintartalma, természetes savai révén segít az emésztés egyensúlyának helyreállításában

  • Propolisz: komplex balzsam- és viasztartalmával fokozza a gyógynövények hatását, enzimjei pedig hozzájárulnak az emésztéshez.

A Herbaferm segítségével a tápanyagok könnyebben felszívódnak, és a fogyasztott ételek jobban hasznosulnak a szervezetben. Természetes módja a kellemetlen emésztési gondok megfékezésének.

Oldalunkon részletes információk találhatók!

https://herbaferm.hu 

Folyamatosan készülnek szakértőinkkel a rövidebb-hosszabb felvételek, amelyek közül néhány már látható csatornáinkon.

Herbaferm youtube csatorna:

https://www.youtube.com/channel/UCHxGZktNGXW-zNUZNU4w1_A

Arany Metszés youtube csatorna:

 

https://www.youtube.com/channel/UCaOUyGcYK4x10qGtqrzC9cQ/videos

Egyéb csatornáink:

Facebook: https://www.facebook.com/herbaferm

Instagram: https://www.instagram.com/Herbaferm/

 

Herbaferm fogysztók közössége:

https://www.facebook.com/groups/156169238377080

 

Herbaferm Tájékoztató

 

A Herbaferm cseppek rebiotikus célú, értend-kiegészítő készítményként kerülnek forgalomba.

Nyilvántartási szám: 20075/2018

Termékünket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet 20075/2018 számon nyilvántartásba vette az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet 10.§-nak (1) bekezdése alapján, az a jogszabályoknak megfelel.

A termék célja:

A Herbaferm cseppeket az emésztés természetes egyensúlyának helyreállítására fejlesztettük ki. A cseppek gyógynövény-összetétele és a készítése során alkalmazott természetes fermentáció miatt sokszínű, természetes mikróbaközösséget tartalmaz alacsony koncentrációban. Rendszeres fogyasztása támogatja változatos, és hatékony bélflóra regenerációját, melyet a modern, civilizált étrend sajnos korlátoz. 

Fogyasztását azoknak ajánljuk, akik szeretnék emésztésüket természetes eszközök segítségével hatékonnyá, egészségessé tenni. Termékünk nem helyettesíti a mértéktartó, rendszeres, vegyes étrendet, sőt bátorítjuk is fogyasztóinkat, hogy tegyenek erőfeszítéseket - lehetőségeik szerint - minél természetesebb forrásból biztosítani táplálékaikat, kerüljék a finomított, feldolgozott és helyettesítő élelmi anyagokat. A Herbaferm cseppek rendszeres fogyasztása támogatja az egészséges és mértéktartó étrend betartását.

Korosztályok

A Bélflóra mikrobiológia egyensúlyának felborulása, melyet a modern életmód és a mindennapos vegyszerek használata a diszbiózis. A bélflóra helyreállítása a rebiózis, mely természetes körülmények között termelt, kíméletes technológiával feldolgozott ételek és természetes vizek és kiegyensúlyozott életkörülmények mellett történhet meg. A korszerű étrend és életmód mellett javasoljuk rebiotikus tulajdonságú étrend-kiegészítő termékünk fogyasztását minden korosztálynak. 

 

Adagolás

A Herbaferm csepp 30 ml-es kiszerelése egy átlagos fogyasztó egy havi rendszeres mennyiségét tartalmazza. A hűtőben tárolt üvegből (5-12°C) hőmérsékleten 480 cseppet tudunk csepegtetni. Ez 8x2x30 cseppnek felel meg.

A termék rendszeres fogyasztását átlagos esetben, alkalmanként 1,5dl vízben, 8 csepp mennyiségben javasoljuk. Ettől a mennyiségtől állapot, testtömeg és életkor szerint alkalmankénti 5-15 cseppes eltérés elfogadható.

 

Példa kezdeti fogyasztásra

A cseppek fogyasztását napi 2 alkalommal, reggel, és este 5-5 csepp mennyiségben javasoljuk kezdeni, majd az adagokat naponta emelve, napi 15-15 csepp mennyiséggel javasoljuk két-három hétig. Ezután a napi adagot kétszer 8 csepp mennyiségben érdemes rendszeresen csepegtetni a természetes emésztés fenntartása érdekében. 

Egészségügyi hatás

Étrend-kiegészítőként termékünknek egészségügyi hatást nem tulajdoníthatunk.

Egészségügyi panaszok, diagnosztizált betegségek esetén termékünk alkalmazását szakorvossal, gyógyszerésszel való konzultáció alapján javasoljuk.

A Herbaferm cseppek receptúráját alkotó keveréket mennyiségben és minőségben úgy állítottuk össze, hogy az (a bejelentésig hozzáférhető klinikai farmakológiai tanulmányokat figyelembe véve) általános és specifikus összeférhetetlenséget okozó gyógynövény fajokat nem tartalmazza. Egészsége a legfontosabb, ezért kérjük, hogy ellenőrizze az Ön által fogyasztott gyógyszerek tájékoztatóit, hogy az általunk használt gyógynövények nincsenek-e korlátozva, ellenjavallva. 

 

Felhasznált alapanyagok:

matricariae flos - kamilla

millefolii herba - cickafark

rosae pseudofructus - csipkehús

sambuci flos - bodzavirág

apis melliferrae propolis - propolisz

querci cortex - tölgykéreg

absinthii herba - fehér üröm

A receptúrában használt gyógynövények A WHO (ENSZ Egészségügyi Szervezete) által kiadott monográfiák szerint biztonságosak (GRAS-Generaly Regarded As Safe) 

A Herbaferm cseppek alapanyagai termesztett- és vadon gyűjtött, természetes gyógynövények és méhészeti termékek.

Technológia

A Herbaferm cseppek fermentációját az alapanyagok természetes mikrobiológiai közösségei végzik. Ezek a mikrobiológiai közösségek az alapanyagok és az évszakok minőségétől függően változatos összetételűek lehetnek.

A Herbaferm cseppekben azonosítható mikróba fajok nem különböznek az organikus, vagy bio minősítésű, nyersen fogyasztható élelmiszereken megtalálható mikrobiológiai közösségeket alkotó fajoktól.

Ellenjavallt a termék fogyasztása:

Az összetevők bármelyikével szembeni allergia,

Hisztamin allargia,

Immunszupresszáns gyógyszerek (pl. HIV, Transzplantáció) szedése,

És súlyos emésztési problémák esetén.

A Herbaferm cseppek tartalmazzák a természetes fermentáció változatos életközösségét biztosító mikróbiális ökoszisztémát, ezért nem javasoljuk fogyasztását fokozott emésztőrendszeri gyulladás esetén, mely alól kivételt csak a kezelőorvossal történő egyeztetés (véres, nyákos széklet, heves hasmenés, fekélyek) 

A cseppek fogyasztását kisérő élettani jelenségek, tünetek: 

A cseppek szedése már kezdetben is segíti az emésztés hatékonyságát, mely során, mind a belek fokozott szekrécióját, motilitását növeli, ezzel a korábbiaktól eltérő szokatlan érzéseket, múló hasmenést, bélgázokat okozhat, ezek rendszerint enyhék és a bélflóra regenerációját követően helyreállnak.

Várandósok

A Herbaferm cseppek összetevői és az általános adagolás betartása mellett várandós édesanyák is fogyaszthatják, azonban klinikai tapasztalatok hiánya miatt, a termék fogyasztásához a terhesgondozást végző szakember, szülész-, nőgyógyász szakorvos jóváhagyása, ajánlása szükséges. Kérjük, jelen tájékoztatót mutassa be a szakembernek!

A fogyasztás abbahagyása

A termék fogyasztását bármikor abba lehet hagyni, illetve fel lehet függeszteni. 

Milyen esetekben kell abbahagyni a termék fogyasztását 

A Herbaferm rebiotikus étrend-kiegészítő, ha szokatlan tüneteket tapasztal, a szedését fel kell függeszteni. A fogyasztást abba kell hagyni és szakorvosi közreműködést kell kérni, amennyiben heves és szokatlan emésztési tünetek jelentkeznek a termék fogyasztása során.

Minőségbiztosításunk

A Herbaferm cseppeket tételenként mintázzuk és akkreditált laboratóriumban bevizsgáltatjuk a gyártási és forgalmazási minőségbiztosítás érdekében. A vizsgálatokkal biztosítjuk, hogy forgalmazásra kizárólag a technológiai hibáktól, szennyeződésektől mentes, magas minőségű termék kerüljön.

Allergének

A Herbaferm cseppek étrendkigészítő termék gabonafélét, tejterméket nem tartalmaz, a gyártás és palackozás során nem érintkezik glutén, kazein, laktóz tartalmú anyagokkal.

 

Infovonal:

06-1-608-1811

Szakértőnk válaszol a cseppel kapcsolatos kérdésekre, legyen akár szó összetételről, szedési javaslatokról, csepp hatásairól.

 

Az oldal tetejére