Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.890 Ft (4.657 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ÚJ! Ifjúsági könyv 9 éves kortól Lili és LALA Hold-leánya és Föld-fia fantasztikus kalandjai

4.890 Ft (4.657 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Új Ifjúsági és gyerekkönyv!  Első 500 példány dedikálva!!

Lili és Lala, Hold-leánya és Föld-fia, két különleges barát e könyvben megörökített fantasztikus kalandja egy sorozat első részeként egy állati jó nap megszervezéséről szól, amikor a gyerekek el akarják mondani a felnőtteknek, hogy a Földön bizony nem boldogok az állatok és nagyon jó lenne, ha minél több gyerek, sőt felnőtt is, megint tudna az állatokkal beszélni.
De azt is látják, hogy nemcsak az állatok boldogtalanok, hanem sok ember is, és bizony ráférne a Föld nevű bolygóra egy kis szívbéli törődés. Ám az állatokról szóló nap igazán akkor válik állativá, amikor Lala bemutatja Lilit a Holdról a publikumnak Nagyi
kertében az öreg almafa alatt, és bizony innen kezdve a felnőttek is kénytelenek immár elhinni, hogy az életben ugyanúgy megtörténnek a csodák, mint a mesékben.

Részlet a könyv hátuljában elrejtett levélből amit a szülőknek és a nagyszülőknek írt az írónő:

"Lili a Holdleány és Lala, a Föld-fia e könyvben megörökített fantasztikus története több mint pusztán kalandos, élvezetes események, beszélgetések elmesélése.

A történet önmagában is természetesen lelket melengető, tanító és szórakoztató is egyben, ám ennél sokkal messzebb mutat: szó szerint világunk láthatatlan dimenzióit tárja érthető és élvezhető formában a fiatalabb olvasók elé. Egyértelmű szándékom a jelenlegi fiatal, avagy gyerek generáció bátorítása az önálló gondolkodásra és világértésre, valamint az életükkel járó felelősségvállalásra, melyek sajnálatos módon a mai felnőttek nagy részére nézve nem releváns."

Az ifjúsági könyvet 9 éves kortól ajánljuk!

Figyelem!

Állatvédelemmel, temészetvédelemmel és vegán életmóddal is foglalkozik a könyv!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére